Bli medlem

Gillar du film från hela världen, dokumentärer, bra barnfilmer, kortfilmer, filmer bortom mittfåran? Var med och bredda filmutbudet där du bor, se ny spännande film och träffa andra filmintresserade människor, genom att gå med i Folkets Bio. Du kan vara med och stödja vårt arbete på många olika sätt. Kanske är du sugen på att engagera dig i biografens publikarbete eller nyfiken på hur det funkar i maskinrummet. Många filmarbetare har börjat sin yrkesbana som biljettrivare hos Folkets Bio. Kom med, det är roligt och du lär dig massor om film!

Riksföreningen Folkets Bio är en partipolitiskt obunden kulturförening (läs mer om oss här). Genom att bli medlem i en lokalavdelning blir du automatiskt ansluten till riksföreningen. De olika lokalavdelningarna har olika regler för medlemskap, besök din lokalavdelnings webbplats eller kontakta dem för att få reda på vad som gäller där. När du bestämt dig för att bli medlem, välj din avdelning och följ instruktionerna för att betala medlemsavgiften.

Du som redan är medlem kan förnya ditt medlemskap eller uppdatera dina kontaktuppgifter HÄR Du har fortfarande tillgång till medlemssidan.

Bli medlem HÄR