Möt Björn och hans fyra systrar, mitt i livet. När deras far dör hittar de en videohälsning som han lämnat efter sig. Ett meddelande från andra sidan som får dem att ifrågasätta valen de gjort och hur man bäst tar vara på livet. Det är nu som Björn bestämmer sig för att utmana sitt livs största rädsla.

Regissören Johan Löfstedts egen släkt ställer sina liv till förfogande i en skimrande berättelse som får verkligheten att svindla.

Filmen kan ses med syntolkning och uppläst text

Recension SVT Kulturnyheterna

Recension TV-dags

Recension Filmtopp.se

Recension Kommunalarbetaren

Recension Sveriges Radio Kulturnytt

Recension Svenska Dagbladet

Recension Dagens Nyheter

 

Filmen har visningar på följande biografer och orter: Zita Folkets Bio och Victoria i Stockholm, Hagabion och Roy i Göteborg, Kino Folkets Bio i Lund, Panora Folkets Bio i Malmö, Folkets Bio Väven i Umeå, Elektra Folkets Bio i Västerås, Fyrisbiografen Folkets Bio i Uppsala, Folkan i Lidköping, Cnema i Norrköping, Royal Folkets Bio i Luleå, Regina Folkets Bio i Östersund, Filmstaden i Linköping, Smultronstället i Falun, Royal i Motala, Saga i Mjölby, Arenan i Karlstad, Palladium Folkets Bio i Växjö, Rimforsa bio i Rimforsa, Centrumbiografen i Skänninge, Park i Vara, Kulturhuset i Svalöv, Biokällan i Märsta, Stavby Bio i Alunda, Bergsjö Bio i Bergsjö, Vingåkers Bio i Vingåker, Folkan i Sveg, Klämman Bio Smålandsstenar, Roxy i Örebro, Folkan på Kulturhuset Kristallen i Nybro, Göta Bio i Jonsered, Röda Kvarn i Orsa, Biografteatern i Kilafors, Moheda Bio i Moheda, Filmmuséet i Kristianstad, Scala i Båstad, Saga Bio i Hallstahammar, Horn Bio i Horn, Folkets Hus bio i Skoghall, Ö-bion på Visingsö, Laxå Biografförening Laxå. Fler tillkommer. Tiderna visas nedan så fort biograferna lagt sina program.

Följ gärna filmen på Facebook – klicka här!

Fakta