Vem är Vem?

32 minuter Barnfilm Premiär 27 september, 2024

Stina Wirséns älskade karaktärer är tillbaka. Nalle, Katten, Fågel och Kanin har blivit vuxna, dom är stora nu med egna mobiltelefoner, körkort och hår under armarna. Några har fått barn och andra längtar bort. 

I Vem är vem? presenteras en ny generation Vem-djur för den allra yngsta publiken, Lilla Hund, Knatt, Gnis, Luden, Mjau och Pip. En familjefilm som med humor och igenkänning beskriver vardagsdramatik med stora känslor. Följ med på myskväll med pizza och på äventyr i skogen, skratta med Gnis när födelsedagskalaset äntligen blir roligt och gråt med Knatt när hon får skäll igen…

Gå på bio och sitt tryggt i fåtöljerna, i Vemvärlden slutar det alltid bra.

Medverkande Stellan Skarsgård
Språk
Åldersgräns
Länder
Produktionsår
OriginaltitelVem är Vem?

Press & bransch

Visa mer

Lewerentz Divine Darkness

70 minuter Dokumentär Premiär 31 maj, 2024

Red Island

117 min minuter Drama Premiär 5 juli, 2024

Bye Bye Boredom

75 minuter Drama Premiär 6 september, 2024

Våra nyheter

Ny verksamhetsledare för Folkets Bio 

Folkets Bio får en ny verksamhetsledare. Nilla Dahl börjar 1 september och ersätter Katrina Mathsson som går i pension i slutet av maj efter över 40 år på Folkets Bio.

Streama Folkets Bios filmer

Flera av filmerna som hade premiär under 2023 går nu att streama, på filmens sida hittar du länkar. Klicka på titeln nedan.

Anmäl din film till Svensk Kortfilm c/o Folkets Bio

Varje år premiärsätter Svensk Kortfilm c/o Folkets Bio 15-20 noggrant utvalda kortfilmer på bio och online. Vill du anmäla din kortfilm? Mejla en länk samt en kort synopsis av filmen och beskrivning av projektet till: marina.