Stream

Tzakerni

11 minuter Dokumentär, Kortfilm Premiär 15 november, 2023

“Var befinner du dig?” 

“Jag befinner mig mellan minnen från barndomen i Aleppo och vuxenminnen från Sverige och flykten. Men de världarna möts aldrig.”

I denna dokumentärfilm och minnesarbete befinner sig Bakri Wazzan bland rosor i Aleppo, i ungerska skogen på flykt och i sitt hem i Göteborg. 

Det är ett kärleksbrev till ett hem som funnits men också en film om att befinna sig mitt emellan minnen och platser – långt bort och nära.

Enbart tillgänglig för streaming på Draken Film.

Språk ,
Text
Länder
Produktionsår
OriginaltitelTzakerni

Press & bransch

  • Filmnummer
    10107

Questions I have for god

6 minuter Kortfilm Premiär 21 december, 2023

Fyra små vuxna

122 minuter Drama Premiär 3 januari, 2024

Ett hjärta är alltid rött

103 minuter Dokumentär Premiär 19 januari, 2024

Våra nyheter

Ledig tjänst på Folkets Bio

Verksamhetsledare till Folkets Bio Vill du ta kvalitetsfilmen in i framtiden? Är du film- och kulturintresserad och vill jobba i ett idéburet sammanhang? Har du erfarenhet av marknadsföring, påverkansarbete och press? Då kan rollen som verksamhetsledare på Folkets Bio passa dig. Uppdraget Du arbetar med filmpolitiskt påverkansarbete, marknadsföring och pressansvar.

Höstens kommande filmer

Vilka filmer har premiär genom Folkets Bio framöver? Ta en titt på programmet HÄR eller under kommande filmer-sidan. På webben uppdaterar vi regelbundet med nya titlar.

Streama Folkets Bios filmer

Flera av filmerna som hade premiär under vintern och våren 2023 går nu att streama, på filmens sida hittar du länkar. Klicka på titeln nedan.