Stream

Bilder av dig

15 minuter Dokumentär, Kortfilm Premiär 15 november, 2023

Kan man tala med sin mormor om kolonialism? I ett kärleksfullt porträtt försöker Louise Hollerup lära sig mer om sina morföräldrars tid i grönländska Nuuk. Höga lärarlöner och äventyr lockade dem norrut på 1960-talet i en tid då den danska regeringen ville fördanska inuiterna. Mormor Bodils bilder visar glada barn och vacker natur, men Louise ser en annan berättelse utanför familjearkivets ramar.

Enbart tillgänglig för streaming på Draken Film.

Språk
Text
Länder
Produktionsår
OriginaltitelBilder av dig

Press & bransch

  • Filmnummer
    10108

Questions I have for god

6 minuter Kortfilm Premiär 21 december, 2023

Fyra små vuxna

122 minuter Drama Premiär 3 januari, 2024

Ett hjärta är alltid rött

103 minuter Dokumentär Premiär 19 januari, 2024

Våra nyheter

Ledig tjänst på Folkets Bio

Verksamhetsledare till Folkets Bio Vill du ta kvalitetsfilmen in i framtiden? Är du film- och kulturintresserad och vill jobba i ett idéburet sammanhang? Har du erfarenhet av marknadsföring, påverkansarbete och press? Då kan rollen som verksamhetsledare på Folkets Bio passa dig. Uppdraget Du arbetar med filmpolitiskt påverkansarbete, marknadsföring och pressansvar.

Höstens kommande filmer

Vilka filmer har premiär genom Folkets Bio framöver? Ta en titt på programmet HÄR eller under kommande filmer-sidan. På webben uppdaterar vi regelbundet med nya titlar.

Streama Folkets Bios filmer

Flera av filmerna som hade premiär under vintern och våren 2023 går nu att streama, på filmens sida hittar du länkar. Klicka på titeln nedan.