FOLKETS BIO 50 ÅR!

Nu ska vi fira biovänner – välkomna!

Klicka på biografens namn för att komma till program och biljettbokning.

KINO – Lund
Lund har laddat upp med röda mattan-premiär för Cannesvinnaren ’Höstlöv som faller’, stumfilmsvisning med livemusik av 100 års firande Gunnar Hedes saga, tårtkalas vid barnfilmspremiären av Kalles klätterträd, filmquiz med fina priser, utlottningar, fina erbjudanden till publiken och mycket mer!

PANORA – Malmö
Varmt välkommen till en festlig helg på bion med premiärvisningar, samtal, livemusik, mingel och specialvisningar till extra förmånliga priser!

HAGABION – Göteborg
Välkomna på premiär ‘Höstlöv som faller’ – en efterlängtad come-back av Aki Kaurismäki; quiz & tårtkalas, ballonger & affischbonanza; nypremiär på ‘Kalles klätterträd’ och andra små finurliga filmer från Peter Cohen och Olof Landström för en ny generation barn; hurrarop och gamla goda Folkets Bios klassiker.

FOLKETS BIO UMEÅ – Umeå
Kom och fira med oss, vi visar klassiker och nyheter för såväl vuxna som barn hela helgen! Dessutom visar vi utvalda titlar för endast 50 kronor! Det blir premiärkalas på lördagen för våra yngsta cineaster. Varmt välkomna!

BIO REGINA – Östersund
Bio Regina bjuder in till jubileumshelg med filmpremiärer och älskade filmer för stora och små,  jubileumstårta, mingelcider och jubileumsbiljettpriset 50 kr.

FYRISBIOGRAFEN – Uppsala
På Fyris firar vi genom ett specialprogram med premiärer, publikfavoriter och utvalda filmpärlor från Folkets Bios 50-åriga historia. Biljetterna kostar endast 50 kr! Vi kommer även bjuda på mingel, utlottningar och allmänt festlig stämning. Detaljer kommer inom kort!

FOLKETS BIO VISBY – Visby
Maskerad med filmtema på Restaurang Borgen! Under kvällen roar vi oss med bland annat Tipsrunda, Biljard, Shuffelboard och Karaoke.

ELEKTRA – Västerås
Fredag – Premiärkväll för ‘Höstlöv som faller’ med mat, musik och dans.
Lördag – Kulturjournalist Erik Jersenius föreläser om Folkets Bios 50-åriga historia på eftermiddagen. På kvällen blir det medlemsfest.
Söndag – Familjedag i Elektras båda salonger, i caféet och i de öppna lokalerna på Culturen.


Mer information från våra andra biografer kommer inom kort.


Firandet fortsätter: Folkets Bio i Cannes!


ELLOS EATNU – LÅT ÄLVEN LEVA på galatur i Sápmi!

Filmturné för politiska dokumentären PÅ HVITFELDTSKA BODDE VI!


Folkets bio gästar BUFF, Panorama, 12/3


Alfons Åberg-kalas, Folkets Bios biografer 11-12/2


Galapremiär Godland, biograf Sture 7/2


Folkets Bio firar 50 år, Hagabion 28/1

This World is Not My Own

97 minuter Dokumentär Premiär 6 oktober, 2023

GALATEA

8 minuter Drama, Kortfilm, Thriller Premiär 11 oktober, 2023

Höstlöv som faller

81 minuter Drama Premiär 13 oktober, 2023

Våra nyheter

Höstens kommande filmer

Vilka filmer har premiär genom Folkets Bio framöver? Ta en titt på programmet HÄR eller under kommande filmer-sidan. På webben uppdaterar vi regelbundet med nya titlar.

Streama Folkets Bios filmer

Flera av filmerna som hade premiär under vintern och våren 2023 går nu att streama, på filmens sida hittar du länkar. Klicka på titeln nedan.

FOLKETS BIO 50 ÅR!

Nu ska vi fira biovänner – välkomna! Klicka på biografens namn för att komma till program och biljettbokning. KINO – LundLund har laddat upp med röda mattan-premiär för Cannesvinnaren ’Höstlöv som faller’, stumfilmsvisning med livemusik av 100 års firande Gunnar Hedes saga, tårtkalas vid barnfilmspremiären av Kalles klätterträd, filmquiz med fina priser, utlottningar, fina erbjudanden till publiken och mycket mer! PANORA – MalmöVarmt välkommen till en festlig helg på bion med premiärvisningar, samtal, livemusik, mingel och specialvisningar till extra förmånliga priser! HAGABION – GöteborgVälkomna på premiär ‘Höstlöv som faller’ – en efterlängtad come-back av Aki Kaurismäki; quiz & tårtkalas, ballonger & affischbonanza; nypremiär på ‘Kalles klätterträd’ och andra små finurliga filmer från Peter Cohen och Olof Landström för en ny generation barn; hurrarop och gamla goda Folkets Bios klassiker.