Hobbyhorse Revolution inviger Umeå Europeiska Filmfestival 21-26 november

Den 21-26 november går Umeå Europeiska Filmfestival (UEFF) av stapeln i Kulturhuset Väven. Flera av Folkets Bios lång-, barn- och kortfilmer finns med i programmet. Dokumentären Hobbyhorse Revolution (premiär 24 november) inviger festivalen tisdagen den 21 november och visningen gästas av två av huvudpersonerna, Aisku och Elsa.

För hela programmet se HÄR

Leila

25 minuter Dokumentär, Kortfilm Premiär 6 december, 2023

Fyra små vuxna

122 minuter Drama Premiär 3 januari, 2024

Ett hjärta är alltid rött

103 minuter Dokumentär Premiär 19 januari, 2024

Våra nyheter

Ledig tjänst på Folkets Bio

Verksamhetsledare till Folkets Bio Vill du ta kvalitetsfilmen in i framtiden? Är du film- och kulturintresserad och vill jobba i ett idéburet sammanhang? Har du erfarenhet av marknadsföring, påverkansarbete och press? Då kan rollen som verksamhetsledare på Folkets Bio passa dig. Uppdraget Du arbetar med filmpolitiskt påverkansarbete, marknadsföring och pressansvar.

Höstens kommande filmer

Vilka filmer har premiär genom Folkets Bio framöver? Ta en titt på programmet HÄR eller under kommande filmer-sidan. På webben uppdaterar vi regelbundet med nya titlar.

Streama Folkets Bios filmer

Flera av filmerna som hade premiär under vintern och våren 2023 går nu att streama, på filmens sida hittar du länkar. Klicka på titeln nedan.