Välkommen till vår nya hemsida och online-salong!

Här hittar du information om alla filmer och var du kan se dem – på bio, strömmande på VOD eller på DVD. Du kan titta på över 200 av våra filmer direkt i webbläsaren på din dator, telefon eller surfplatta. Allt du behöver göra är att gå till sidan ”Filmer” och välja en film under fliken ”Online”. Tryck på ”> Online” under filmens presentation. På filmsidan väljer du ”Se online” och följer instruktionerna. Trevlig tittning!

Kommande filmer

The Seventeen

90 minuter Dokumentär Premiär 24 september

HAMZA

11 minuter Kortfilm Premiär 24 september

FLEX

4.20 minuter Kortfilm Premiär 6 oktober

Våra nyheter

Folkets Bio ❤️ dokumentärfilm

I höst presenterar Folkets Bio fyra dokumentärfilmer. Först ut är THE SEVENTEEN med premiär den 24 september.

En engagerad dåres näst sista suck

Stefan Jarl har varit verksam i över 50 år och gjort närmare 50 filmer. I år fyller han 80 år och passar då på att komma med både en ny film Brevfilmen och släppa boken En engagerad dåres näst sista suck.

Anmäl dig till Kortfilm c/o Folkets Bio

Varje år premiärsätter Kortfilm c/o Folkets Bio 15-20 noggrant utvalda kortfilmer på bio och online. Vill du anmäla din kortfilm? Mejla en länk samt en kort synopsis av filmen och beskrivning av projektet till: amelie.