Folkets Bio söker Projektledare

Riksföreningen Folkets Bio är landets ledande kvalitetsfilmsaktör med verksamhet som omfattar import, distribution och visning av film i alla format och genrer från hela världen. 19 Folkets Bio-biografer i hela landet utgör Sveriges enda kvalitetsfilmkedja.

Folkets Bio söker en projektledare för ett publikarbetes- och biografutvecklingsprojekt under 12 månader på deltid. Inspirerat av ett framgångsrikt projekt på Fyrisbiografen – Folkets Bio i Uppsala, kommer projektet att genomföras i större skala på Folkets Bios biografer. Projektet innebär att utveckla publikarbetet och digital kommunikation för att ge bättre bioupplevelser och ökad publik. Din roll blir att övergripande samordna projektet som genomförs tillsammans med Folkets Bios självständiga lokalavdelningar, bland annat genom att arrangera nätverksträffar och workshops, coacha biograferna, stärka publikarbete och digital marknadsföring.

Du är van att driva kulturprojekt och har erfarenhet av arbete på biograf. Du är kommunikativ, arbetar strategiskt och är van att driva processer. Du är analytisk, ansvarstagande och har lätt för att skapa ordning och överblick och du delar Folkets Bios grundläggande värderingar.

Tidigare erfarenhet av verksamhets‐ och organisationsutveckling är meriterande liksom erfarenhet från kultursektorn, filmbranschen och idéburen eller föreningsdriven verksamhet.

Tjänsten är på deltid under 1 år, projektanställning med önskat startdatum den 1 april 2019.

Skicka din ansökan med eventuellt löneanspråk snarast, dock senast 1 februari 2019, till Agneta Mogren, Folkets Bio: agneta.mogren@folketsbio.se

Vid frågor om tjänsten, vänligen kontakta: Agneta Mogren agneta.mogren@folketsbio.se, mobil 073 – 6827545.

Vi undanber oss vänligen samtal från rekryteringsföretag.